Impotentie

Impotent is het oude woord (1858) voor erectiestoornis. Veel mensen vergissen zich in de definitie van dit woord. Een erectiestoornis definieert het onvermogen om een erectie van de penis te verkrijgen of vast te houden, of tenminste voldoende om geslachtsgemeenschap te hebben. Dit heeft echter niks te maken met het vermogen tot zaadlozing en is onafhankelijk van het feit of de man wel of niet vruchtbaar is.

In Nederland heeft ongeveer 14% van de mannen vanaf 18 jaar wel eens te kampen met erectieproblemen. Om deze op te lossen en de potentie wederals te laten stijgen bestaan er verschillende oplossingen die later besproken zullen worden.

Voorbeelden van impotent zijn

  • Een erectiestoornis
  • Moeite met ejaculeren
  • Te snel of niet meer klaarkomen

Tegenwoordig wordt het woord impotent met regelmaat verkeerd gebruikt en wordt de medische term ‘erectiestoornis’ tegenwoordig verkozen. Mocht de erectiestoornis samenhangen met andere bovengenoemde problemen kan nog steeds de term impotent gebruikt worden omdat het dan om een samenkomst van omstandigheden gaat.

Erectiestoornis

Echter zijn de oplossingen voor beide zaken vaak vergelijkbaar. Voor alle kenmerken van impotentie kunnen dezelfde methoden van oplossen worden gebruikt. En ook hier geldt dat pillen over het algemeen het snelst en makkelijkst werken. Bedenk dat het gebied rond de penis en ballen zeer moeilijk is om daadwerkelijk te opereren of iets dergelijks en zodoende werkt orale medicatie meestal het best.

Snelle oplossingen voor impotentie

Pillen bieden snel een uitkomst tegen ongewenste erectieproblemen. Om zowel een snelle als fysiek verantwoordelijke keuze te maken worden tegenwoordig steeds vaker kruiden aangeraden als oplossing voor dit soort problemen.

Verschillende kruiden, voornamelijk gebruikt in de natuurlijke erectiepillen, kunnen een verbeterd resultaat opleveren ten aanzien van de bovenstaande klachten. Deze kruiden worden tegenwoordig door fabrikanten op een slimme manier samengevoegd en verkocht als voedingssupplement om het gemak van inname te vergroten. Dit heeft verschillende voordelen die hieronder staan vermeld:

  • De werking blijft aanhouden
  • Het effect is krachtiger
  • Het is gezonder
  • Het is beter voor het zelfvertrouwen

Kijk voor meer informatie betreffende deze kruiden, pillen en voedingssupplementen op de volgende pagina

 

Comments are closed.