Erectiepillen online kopen

Als het aankomt op het online kopen van dit soort producten moet u een beetje scherp zijn. Het internet is een gemakkelijke plaats om opgelicht te worden en zodoende zijn niet alle websites betrouwbaar. Een van de beste tips is: Koop via een betrouwbaar verkooppunt. www.bol.com is altijd betrouwbaar. Ook andere grote en bekende websites zijn veilig in dit soort dingen. Wanneer u naar een kleinere website gaat, let dan op de volgende dingen.

Natuurlijke potentiemiddelen zijn eenvoudig af te rekenen via de bekende kanalen.

  • Is de website aangesloten op officiële verkoopkanalen, denk aan Creditcard (ICS) & Ideal.
  • Heeft de website een keurmerk.
  • Heeft de URL van de website dezelfde naam als de naam waarmee het product gepromoot wordt.
  • Verkoopt de website de producten waarvoor u kwam.

Daarnaast raad ik u af om via emails erectiepillen te kopen of in te gaan op vage onduidelijke advertenties in de linker of rechter balk op websites. Daarnaast zijn de verkoopkanalen via onze vergelijkingstest veilig en betrouwbaar. Qua kwaliteit verschillen producten altijd enorm. Licht u daarom op voorhand goed in over wat u wilt en wat een product doet. Zie ook hiervoor onze vergelijkingstest.

Als laatste wil ik u nog een paar algemene tips meegeven over hoe u beter op de hoogte kan zijn wat betreft het vertrouwen van de verkoper. Nogmaals dit soort producten worden op het internet regelmatig als ´echt´ verkocht terwijl ze dat niet zijn, erectiepillen kopen is namelijk iets gevoeliger voor oplichting dan brood kopen. Overigens zijn alle links die ik heb geplaats natuurlijk getest en wel veilig.

  • Door middel van zoekmachines kunt u altijd meer informatie vinden over de verkoper. Denk aan bedrijfsnaam, bankrekeningnummer en beoordelingsites, bijvoorbeeld Trustpilot.
  • Let op een te lage prijs. Als de meeste producten in een bepaalde categorie binnen een bepaald prijs bereik vallen, is een veel lager geprijst product verdacht en om die reden niet aan te raden.

 

Comments are closed.