Natuurlijke Erectiepillen

Op deze blog wordt er veel gesproken over de problemen omtrent chemische erectiepillen. Juist om die reden wil ik jullie meenemen naar de natuurlijke erectiepillen. Kruiden worden al duizenden jaren door allerlei culturen gebruikt en bewijzen meestal behoorlijk krachtig te zijn wat betreft hun werking.

Kruiden

Wanneer het op kruiden als medicijn aankomt klinkt dit snel ongeloofwaardig, en eerlijk is eerlijk, het is geen officieel medicijn. Echter is de werking van kruiden als stimulerende middelen wel degelijk bewezen en zodoende, door het combineren van de juiste kruiden, kan een krachtig hulpmiddel ontstaan. Dit is wat er gebeurt bij natuurlijke erectiepillen.

Nu snap ik dat mensen hier ietwat hardnekkig tegenover staan en zodoende wil ik jullie graag meenemen naar de werkingen van deze kruiden.

Zoals aangegeven onder gebruik en effecten heeft de erectiestoornis meerdere oorzaken en factoren van invloed. De twee voornaamste redenen zijn de bloedsomloop en het hormoon die zorgt voor de ontspanning van de penis om te kunnen groeien.

Nu zijn er verschillende kruiden die hierbij helpen. Er zijn kruiden die de bloedsomloop verbeteren, voorbeelden hiervan zijn:

  • Vitis Vinifera
  • Camelia Sinensis
  • Ginseng

Voorbeelden van andere kruiden staan hieronder uitgelegd. In theorie zijn er drie verschillende kruiden categorieën te definiëren die gebruikt worden bij deze producten.

  • Bloed versnellende kruiden, zeer belangrijk om de penis van bloed te voorzien
  • Kruiden die het mannelijk hormoon opwekken, belangrijk om de penis te laten ontspannen zodat deze hard kan worden.
  • Uithoudingsvermogen verhogende kruiden. Deze kruiden zijn minder belangrijk maar natuurlijk wel leuk als u langer door wilt gaan. De uithoudings verhogende krachten zitten vaak ook in de andere twee categorieën. Waardoor dat niet direct de belangrijkste is om op te letten.

 

Ginseng

 

Ginseng is een kruid dat verwerkt is in erectiemiddelen tegen erectiestoornissen.
Ginseng, op de afbeelding hierboven, staat bekend om zijn positieve werking ten opzichte van de bloedstromen.

Dit kruid zorgt ervoor dat het hart sneller gaat pompen waardoor het bloed sneller door het lichaam stroomt. Dit zorgt er automatisch voor dat er meer bloed naar de penis kan stromen. Ook staat dit kruid bekend om zijn vermogen vermoeidheid te verminderen waardoor er langer gepresteerd kan worden, wat in bed natuurlijk extra handig is.

Maca (Lepidium meyenii Walp)

Maca is een natuurlijk kruid dat gebruikt wordt voor natuurlijke erectiemiddelen tegen impotentie.

Maca is een kruidachtige plant afkomstig uit het Andesgebergte in Peru. Bij de Inca´s staat Maca al eeuwenlang te boek als lustopwekkend middel dat een direct stimulerend effect heeft op het libido. Dit product zorgt voor extra hormonen die in de hersenen aangemaakt worden om het bloed sneller te laten stromen en om penis te laten ontspannen. Hierdoor kan de penis extra hard worden.

Tribulus Terrestris


Tribulus Terrestris is een kruid dat groeit in de tropische gebieden overal ter wereld. Dit kruid maakt net als Ginseng het bloed sneller stromen waardoor er meer bloed naar de penis stroomt.

Deze kruiden worden verwerkt in natuurlijke erectiepillen en hebben op die manier hetzelfde effect als bijvoorbeeld Viagra. Alleen dan op een natuurlijke manier.

Comments are closed.